This renovation project has been filled with challenge, as many renovation projects are, but with solid perseverance, we have made it through. The WWC staff were great at cleaning up after the construction workers and remaining positive while being removed from their comfort zones. We had to relocate offices to broom closets on the 2nd floor, conduct fitness classes on the badminton and squash courts, and come up with a temporary club entrance….these are just a few of the challenges encountered.  

Not only were the staff accommodating and accepting, but to the Winnipeg Winter Club membership, I want to thank you for your patience as we dealt with the many challenges of the construction and the cleanup. We are now complete and have appreciated all your comments and a new and improved Winnipeg Winter Club.We began the summer with a plan, a plan to continue upgrading and enhancing your facility and we have accomplished our goal.

 

We want you to enter your Club with the feeling of warmth, comfort and security.


And no matter what your activity of choice know that the WWC is a place to be.